Bewust en onbewust nemen we allerlei risico’s. Soms kunnen die risico’s financiële schade met zich meebrengen die niet te overzien is. Wij helpen u graag de perfecte verzekering voor uw situatie te vinden.

Rechtsbijstand verzekeringen
Een rechtsbijstand verzekering verzekerd u van professionele juridische bijstand in geval van bijvoorbeeld een geschil in de werkgever werknemers sfeer, bij aankoop van product wat naar uw mening niet voldoet, of bij problemen bij het aangaan van enige overeenkomst.

Lees verder

Reisverzekering
Een reisverzekering is een verzekering die men afsluit als er een geboekte reis tot stand is gekomen. Voor de bagage die u meeneemt ,ziektekosten gemaakt tijdens de vakantie, maar zo mogelijk ook voor kosten van vertraging of annulering van de reis.

Lees verder

Autoverzekeringen
Wij vergelijken voor u premies van autoverzekeringen van ca 30 verzekeringsmaatschappijen, zowel voor onze particuliere als onze zakelijke relaties.

Lees verder

Brandverzekeringen
Bij een brandverzekering kunt u denken aan een verzekering voor bijvoorbeeld uw inboedel, woonhuis, stacaravan of bedrijfsverzekering.

Lees verder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.