Wie zijn wij

Wie zijn wij

founderRosalinde Horsting Kramer, getrouwd, 2 kinderen en woonachtig in Heiloo. Sinds 1994 werkzaam in de financiële wereld, gestart bij Univé Noord Holland Noord Verzekeringen te Heerhugowaard op de afdeling schade acceptatie, en vervolgens gewerkt bij Turien en Co op afdeling auto acceptatie.

Na diverse detacheringsopdrachten bij banken en verzekeraars, ben ik uiteindelijk gevraagd om een Hypotheek Shop in Noord Holland te gaan beheren wat ik met heel veel plezier heb gedaan. Wel werd duidelijk dat ik niet een persoon ben, die gedreven werd door omzet en provisies. Een goed en ook regelmatig klant contact was voor mij de basis voor mijn werkzaamheden.

Dat heeft mij in 2007 doen besluiten zelf een kantoor op te richten wat inmiddels is uitgebloeid tot het huidige kantoor De Financiële Praktijk te Heiloo. Een met zorg gekozen naam, waarbij de klant centraal staat door middel van regelmatig en persoonlijk contact, en waar daadwerkelijk zorg wordt besteed aan de relaties. Een kantoor wat zich richt op de toekomst, door mee te gaan met de laatste ontwikkelingen op gebied van kennis, efficiënte werkwijze maar nooit zonder de focus op de klant uit het oog te verliezen. Een kantoor wat zijn relaties verzorgt op financieel gebied.